foto

Frank Strangio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 6 Plots
2011 The Dragon Pearl
2008 Under a Red Moon
2006 Sloní putování
2003 Nalezený ráj
2002 Dalkeith
2001 Odvážné kordy
2000 Muggers
1998 Dags
1995 Sex Is a Four Letter Word
Železná pěst
1994 Lex and Rory
1993 Encounters
Get Away, Get Away
1991 Strangers (TV film)
1990 Bony (TV film)
Kink in the Picasso, A
1988 Fever
The Dreaming
1987 Coda (TV film)
Contagion
1986 Modrý blesk (TV film)
V pasti
1983 Bandité na BMX
Dusty

TV seriály

2006 Taylor má trable (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
1995 Glad Rags (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Společníci (S01E04)
Kathleenina volba (S01E03)
Zásady pana Pascoea (S01E02)
další epizody (4)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
1990 Flair (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
1986 Lancaster Miller Affair, The (TV seriál)

Dokumentární

1998 Reunion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky