foto

Catalina Aguilar Mastretta

  • nar. 1984
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Cindy La Regia
2017 Everybody Loves Somebody
2014 Las Horas contigo

TV seriály

2020 Ginny a Georgia (TV seriál)
Nejhorší zrada od dob Jordyn a Kylie (E10)
City jsou náročný (E09)
Pátrání (TV seriál)
2019 Almost Family (TV seriál)
Thankful AF (E07)
Vida (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Superstore (TV seriál)
Curbside Pickup (S05E09)
2018 Vida (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky