foto

Photek

  • nar. 13.5.1972 (48 let)
    St Albans, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 The Persian Connection
2006 Dreamland
2003 Animatrix
2001 Bojovníci (TV film)
1999 Unter den Palmen

TV seriály

2020 Za stínem noci (TV seriál)
Terenzio (E06)
Rik (E05)
Ayaz (E04)
další epizody (6)
Vražedná práva (TV seriál)
What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? (S06E13)
Let's Hurt Him (S06E12)
2019 Vražedná práva (TV seriál)
I Want to Be Free (S06E08)
I'm the Murderer (S06E07)
Family Sucks (S06E06)
další epizody (4)
2018 Station 19 (TV seriál)
Last Day on Earth (S02E06)
Do a Little Harm... (S02E05)
Lost and Found (S02E04)
další epizody (14)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Something Wicked This Way Comes (E07)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (E02)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Odcházím (S04E01)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Neříkej to Annalise (S03E04)
Vždy sázej na černou (S03E03)
Existují horší věci než vražda (S03E02)
další epizody (10)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Chci, abys umřela (S02E07)
další epizody (15)
2014 Gang Related (TV seriál)
Malandros (E13)
Almadena (E12)
La Luz Verde (E11)
další epizody (13)
Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (9)
2003 Platinum (TV seriál)

Dokumentární

2019 Mosul