foto

Tracy Tormé

  • nar. 12.4.1959 (60 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Oheň v oblacích
1992 Narušitelé (TV film)
1988 Kouzelnice

TV seriály

2005 Carnivale (TV seriál)
Cheyenne (S02E10)
Creed (S02E05)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Invaze (S02E12)
Do světa kouzel (S02E01)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Král se vrací (S01E08)
Léto lásky (S01E05)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hon na muže (S02E19)
Hotel Royale (S02E12)
Schizofrenik (S02E06)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
Poslední sbohem (S01E11)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)

Dokumentární

1988 UFO Cover-Up?: Live! (TV film)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2000 Cesta do neznáma (TV seriál)
Prorok (S05E18)
Eye of the Storm (S05E17)
V prachu (S05E16)
další epizody (4)
1999 Cesta do neznáma (TV seriál)
Těžký kov (S05E14)
Tisícinásobná smrt (S05E13)
Mapa mysli (S05E12)
další epizody (22)
1998 Cesta do neznáma (TV seriál)
Mother and Child (S04E14)
Lipschitz Live! (S04E13)
The Dying Fields (S04E12)
další epizody (14)
1997 Cesta do neznáma (TV seriál)
Ostrov doktora Vargase (S03E25)
Stoker (S03E24)
Skluz k dinosaurům (S03E23)
další epizody (13)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E12)
Nejlepší z robotů (S03E11)
Smrt v přímém přenosu (S03E10)
další epizody (25)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Král se vrací (S01E08)
Slabší pohlaví (S01E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Chaos on the Bridge (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace