foto

Fotini Baxevani

  • nar. 3.7.1971 (49 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ellinikon
To Magiko Derma
2017 To Manaviko
2015 Amore Mio
I Kori tou Rembrandt
2012 O Theos agapaei to haviari
2010 Ziteitai pseftis
2006 Lista gamou
Uranya
2005 I Horodia Tou Haritona
Loukoumades me meli
To oneiro tou skylou
2004 Donáška
2002 Tha to metaniossis
2001 Beautiful People
Klama vgike apo ton paradeiso, To
2000 Afti i nihta meni

TV seriály

2014 To soi sou (TV seriál)
2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
2006 Apostolos kai monos (TV seriál)
I teleftaia parastasi (TV seriál)
2005 Piatsa Kolonaki (TV seriál)
2004 Fae ti sokolata sou (TV seriál)
2003 Eisai poly alitis telika (TV seriál)
2002 En Iordani (TV seriál)
Mama kai gios (TV seriál)
Mama kai yios (TV seriál)
2001 Epifaneia (TV seriál)
Epifania (TV seriál)
2000 S' agapo - M' agapas (TV seriál)
1999 Eglimata (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Aionios foititis

TV seriály

2000 Pote den einai arga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky