foto

Wolfgang Lippert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Osten lacht (TV film)
1995 Die Weihnachtsmaus (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Rubens' letzte Runde (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
1963 Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
1961 Kater Lampe (TV film)
1957 Marguerite: 3 (TV film)
Mord an der Grenze (TV film)
1956 Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
Vorsicht, bissig!
1944 Der große Preis

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Böse Überraschungen (S09E21)
1999 Horečka (TV seriál)
1995 Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legenden - Ein Abend für Achim Mentzel (TV film)
2016 Früher war alles besser! Oder? (TV film)
Legenden - Ein Abend für Herbert Köfer (TV film)
2009 Oststars im Westen - Auf Gastspiel beim Klassenfeind (TV film)

Divadelní záznam

1957 Intrigen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Die große Silvesterparty (TV pořad)
Ostern war's (TV pořad)
2019 Nordsee oder Ostsee? - Das Wissensspiel rund um Deutschlands Küsten (TV pořad)
2016 Deutschland tanzt (TV pořad)
Ein Kessel Weihnacht - Supermix aus den Adlershofer Weihnachtsshows (TV pořad)
2015 Komische Silvesterknaller (TV pořad)
Schlagerparty mit Ross Antony (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Ein Kessel Buntes (TV pořad) - mod.
MDR um 4 (TV pořad)
Stefanie Hertel – Meine Stars (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Inka! (TV pořad)
2012 Heiligabend mit Carmen Nebel (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
Kult am Sonntag (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Damals war's (TV pořad) - mod.
Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Musik für Sie (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1987 Zur Feier des Tages (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky