foto

Manuel De Sica

  • nar. 24.2.1949
    Rome, Lazio, Itálie
  • zem. 5.12.2014 (65 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Buona giornata
2009 Un'estate ai Caraibi
2007 Piper (TV film)
2005 Contronatura
2002 Incompreso (TV film)
Maresciallo in gondola, Un (TV film)
Maria Josè, l'ultima regina (TV film)
Ragazze di Miss Italia, Le (TV film)
1998 Podvodníček v ráji
Simpatici & antipatici
1997 Donna di piacere
1996 3
A spasso nel tempo
Celluloide
1995 Uomini uomini uomini
Vacanze di Natale 95
Červený kolibřík
1994 Dellamorte Dellamore
1993 Anni 90 - Parte II
Nel continente nero
1992 Al lupo, al lupo
Ricky a Barabáš
1991 Faccione
Vacanze di Natale '91
1990 Donne armate (TV film)
Non piů di uno
1989 Zloději mýdla
1988 Bye Bye Baby
1987 Commissario Lo Gatto, Il
Dva v sukních
Lupo di mare, Il
Soldati - 365 all'alba
1986 Yuppies 2
1985 Carabinieri si nasce
Colpo di fulmine
Jeden horší než druhý
L'alcova
1984 Cuore (TV film)
Cuori nella tormenta
Mi faccia causa
Prázdniny v Americe
Ragazzo e una ragazza, Un
1983 Il momento dell'avventura
1980 Jsem fotogenický
Milenci na neděli
Traficantes de pánico
1979 Drahý otče
1977 Canne mozze
Quella strana voglia d'amore
1976 Amore targato Forlì, Un
La portiera nuda
Madama, La
Occhio alla vedova!
1975 Cagliostro
Caso Raoul, Il
Folies bourgeoises
Quel movimento che mi piace tanto
1974 Cesta
Mafia mi fa un baffo, La
Scusi, si potrebbe evitare il servizio militare?... No!
1973 Krátká dovolená
Viaggia, ragazza, viaggia, hai la musica nelle vene
1972 Camorra
Lo chiamavano Verità
Lo chiameremo Andrea
Sette scialli di seta gialla
1971 Cose di Cosa Nostra
Io non vedo, tu non parli, lui non sente
1970 On a ona
Zahrada Finzi-Continiů
1969 Io e Dio
1968 Místo pro lásku

TV seriály

2001 Vlny pokušení (TV seriál)
1998 Anni '50 (TV seriál)
1993 Si, ti voglio bene (TV seriál)
1987 Giallo (TV seriál)
1986 Jednou zaklepeš u mých dveří (TV seriál)
1984 Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
1969 FBI - Francesco Bertolazzi investigatore (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Vittorio D.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace