foto

Michael Tschernow

  • nar. 24.4.1948 (72 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
Léto šťastného blázna (TV film)
2001 Himmlische Helden
1998 Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1995 Nach Fünf im Urwald
1991 Moving

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky