foto

Marc Terjung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
2012 Der Klügere zieht aus (TV film)
Mutter muss weg (TV film)
2011 Entführt: Vincent (TV film)
Láska z hor (TV film)
2007 Meine schöne Bescherung
2001 Prokletí posedlosti (TV film)
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Operation Phoenix - Der Erlkönig (TV film)
Operation Phoenix - Nur Einer kann überleben (TV film)
1997 Děsivé soužití (TV film)
S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

2020 Ku'damm 63 (TV seriál)
2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Clear (S03E33) - původní scénář
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Clear (S11E17)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky