foto

Marc Terjung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Der Klügere zieht aus (TV film)
Mutter muss weg (TV film)
2011 Entführt: Vincent (TV film)
Láska z hor (TV film)
2007 Meine schöne Bescherung
2001 Prokletí posedlosti (TV film)
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Operation Phoenix - Der Erlkönig (TV film)
Operation Phoenix - Nur Einer kann überleben (TV film)
1997 Děsivé soužití (TV film)
S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace