Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou tohoto seriálu je rozhodně výběr herců. Ani jednomu z nich toho policajta nevěřím. Zejména Jakub Štáfek se na roli kriminalisty absolutně nehodí. Celkově je to dáno špatným scénářem a režií a herci nemaji co hrát a jen nepřesvědčivě odříkávají texty. Viděl jsem pár dílů napříč sériema a ta kvalita je v rámci krimiseriálů silně podprůměrná. 35% ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka, když nic jiného nedávají, jsou "Specialisté" celkem fajn. Občas se sice policisté (především ženského pohlaví) chovají neskutečně neprofesionálně a způsobují kiksy, za které by dříve či později letěli, ale v rámci nováckých kriminálek je to určitě ta lepší část tvorby. P.S.: Fascinující, kolik vražd v Praze máme.:-) ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Ta neznalost je cítit v každé scéně. Herecké výkony tragické, scénář naivní, kamera střih hrůza, vtip žádný.....nesledovatelné. Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Vždyť je to trapas. (viděny všechny díly). ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala bych, že to řeknu, ale - zlatý Štáfek, zlatý Zadražil, dokonce i zlatá Kajnarová! Na ty se ještě dalo dívat. Tahle nová skvadra je prostě nekoukatelná. Celé zle. Všichni vypadají jak z jednoho žabího vrhu, jen s malými nuancemi, šedivý žabák, unylý žabák, ukrajinský žabák a žába těsně před bodem varu. Všichni se tváří pořád stejně přiblble a přiblble deklamují přiblblé dialogy. A já jsem otrávená, protože Specialisté byli moje guilty pleasure k žehlení, no, a už nejsou. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Monika Třeštíková (Tereza Osláčová) v příběhu zahyne pádem pod vlak, kterým syn kriminalisty Lorence přijel z Plzně a ona sama jím měla jet do Brna. Její smrt ale způsobila elektrická jednotka řady 471 známá pod názvem CityElephant, jenž je schopná jízdy jen na stejnosměrné napájecí soustavě, přičemž Plzeň leží na soustavě střídavé a až do Berouna by ji musela táhnout jiná lokomotiva. Navíc jde o vozidlo pro příměstskou dopravu, které se na dálkových spojích, jako jsou vlaky Plzeň-Praha-Brno, nepoužívá. (Martin_L)
  • Sídlo kriminálky v seriálu se nachází v budově kancelářského komplexu Prosek Point v Praze na Proseku. (Karlos80)
  • Atletický stadion, na kterém se odehrává příběh epizody, patří ASK Slavia Praha. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama