foto

Erkan Gündüz

  • nar. 18.12.1972 (46 let)
    Iskenderun, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kung Fu máma (TV film)
2010 Takiye: Allah yolunda
2009 Keine Angst (TV film)
Lindenstraße: Terror (studentský film)
Reset - Der Film
2007 Jakobs Bruder
Zelle
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2005 Lorenz lacht
2004 Legenda o Jiřím a drakovi

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 15 Meter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky