foto

Erkan Gündüz

  • nar. 18.12.1972 (47 let)
    Iskenderun, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kung Fu máma (TV film)
2010 Takiye: Allah yolunda
2009 Keine Angst (TV film)
Lindenstraße: Terror (studentský film)
Reset - Der Film
2007 Jakobs Bruder
Zelle
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2005 Lorenz lacht
2004 Legenda o Jiřím a drakovi

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 15 Meter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky