foto

Farnoosh Samadi

  • nar. Írán

Biografie

Farnoosh Samadi je autorkou scénáře krátkých filmů Více než dvě hodiny [Mezinárodní filmový festival v Cannes v roce 2013] a Dítě [Mezinárodní filmový festival v Benátkách v roce 2014]. Mlčení je první krátký film, na kterém se podílela jako režisérka. Film měl světovou premiéru v soutěži filmového festivalu v Cannes v roce 2016.

Festival íránských filmů

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Khate Farzi
Pilgrims
Witness
2019 Zkouška
2018 Naghsh
2017 Napadid Shodan
Pohled
2016 Mlčení (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Khate Farzi
Pilgrims
2018 Naghsh
2017 Pohled
2016 Mlčení (studentský film)

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Delay

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky