foto

Katarzyna Filimoniuk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd - scénografie, set dekoratér
2019 Ciemno, prawie noc
Vše pro mou matku
2018 Plan B
2015 Bangistan
Chemo
Nový svět
2014 Kebab a horoskop
2013 Sęp
2011 Místnost sebevrahů

TV seriály

2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Pomocna ręka boya (E08)
Uciekający pan młody (E07)
Magicy (E06)
další epizody (8)
2014 Na krawędzi (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Episode 13 (S02E13) - set dekoratér
Episode 12 (S02E12) - set dekoratér
Episode 11 (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Episode 13 (S01E13) - scénografie, set dekoratér
Episode 12 (S01E12) - scénografie, set dekoratér
Episode 11 (S01E11) - scénografie, set dekoratér
další epizody (12)
2012 Siła wyższa (TV seriál) - set dekoratér
Cud (E13) - set dekoratér
Wizytacje (E12) - set dekoratér
Polityka miłości (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (13)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky