foto

Paul Allio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Un petit garçon silencieux (TV film)
2001 Les voies du paradis (TV film)
2000 Le bois du Pardoux (TV film)
1999 Homme de ma vie, L'
1991 Transit
1988 Les surprises de l'amour
1984 Le matelot 512
1982 Toute une nuit
1981 Fais gaffe à la gaffe!
1980 Retour à Marseille
1975 Histoire de Paul

TV seriály

2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Bratři ve zbrani (S14E05)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
další epizody (5)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Soukromá aféra (S13E04)
Tajemství dětí (S13E03)
další epizody (5)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Piráti silnic (S12E04)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
další epizody (5)
2002 L'agence coup de coeur (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (5)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Neznámá ze silnice (S09E04)
další epizody (4)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Past na policajta (S08E01)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Prise dans la toile (S01E02)
Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
Rej masek (S07E02)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
Cely smrti (S06E03)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

1981 L'Heure exquise

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky