foto

Anna Ilczuk

  • nar. 21.8.1981 (39 let)
    Vratislav, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2018 Díra v hlavě
Výlet
2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2011 80 milionů
Daas
Místnost sebevrahů
Z miłości
2010 Růžička
2009 Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
2005 Molly's Way

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica Możejki (S11E03)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy plan (S04E11)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)

Dokumentární

2018 Wycinka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky