foto

Jaden Michael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Okouzlení
2014 Every Secret Thing

TV seriály

2019 The Bug Diaries (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Glass Houses (S10E06)
Náprava (S09E18)
2016 The Get Down (TV seriál)
Darkness is Your Candle (E03)
Seek Those Who Fan Your Flames (E02)
Where There is Ruin, There is Hope for a Treasure (E01)
2014 Friends of the People (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Schooled (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky