foto

Rüdiger Laske

  • nar. 4.4.1938 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Der Mörder meiner Mutter (TV film)
Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
Starkes Team - Roter Schnee, Ein (TV film)
1995 Fatale Mutterliebe (TV film)
Ärztin in Angst (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)

TV seriály

1999 Trojice pro život (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

1994 Herzfeuer (TV film)
1980 Etwas tut weh

Střihačská filmografie

TV seriály

1975 Floris von Rosemund (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace