foto

Carol Vorderman

  • nar. 24.12.1960 (57 let)
    Bedford, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
2002 Jak na věc - a.z.
2001 Bill Bailey: Bewilderness - a.z.

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2014 W1A (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)

TV pořady

2016 It's Not Me, It's You (TV pořad)
The Grand Tour (TV pořad)
2015 Top Gear speciál: Od A do Z (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Friday Night Project, The (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad) - a.z.
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad) - herec, a.z.
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad) - herec, a.z.
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad) - herec, a.z.
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace