foto

Acuko Asano

  • nar. 4.3.1961 (58 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Saraba abunai deka
Seishun no Meikyoku Story (TV film)
2015 Happy Retirement (TV film)
2014 Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film)
2013 Dakishimetai! Forever (TV film)
Naru Youni Narusa
2011 Freeter, Ie o Kau. SP
2008 Akanbo šódžo
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
2007 Gyokuran (TV film)
2005 Madamada abunai deka
2001 Maria
1999 Renai Sagishi
1996 Abunai Deka ritaanzu
1990 Ten to Chi to
1989 Gokiburitači no tasogare
1988 Matamata abunai deka
1987 Abunai deka
1985 Usugešó
Šimaizaka
1983 Gejša
1982 Jogoreta eijú
Kaseki no kója
1981 スローなブギにしてくれ
1980 Akudžo no kamen: Tobira no kage ni dareka ga
1979 Saraba eiga no tomo jo: Indian Summer
1978 Kókó daipanikku
1976 Eden no umi

TV seriály

2017 Keišičó ikimono gakari (TV seriál)
Kono jo ni tajasui šigoto wa nai (TV seriál)
2016 Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
Kodoku no gurume 5 (TV seriál)
2014 Naru jó ni naru sa (TV seriál)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2008 Judge II (TV seriál)
2007 Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
2005 Diamond no Koi (TV seriál)
2004 Kinô no tomo wa kyô no teki? (TV seriál)
2003 Kyohansha (TV seriál)
2002 Manten (TV seriál)
Zoku Heisei Meoto Jawan (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Heisei Meoto Jawan (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
Kamisan Nanka Kowakunai (TV seriál)
Love and Eros (TV seriál)
1997 Shokuinshitsu (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1995 Sashow Taeko Saigo no Jiken (TV seriál)
1994 Good Mourning (TV seriál)
1993 素晴らしきかな人生 (TV seriál)
1991 101-kai me no puropozu (TV seriál)
Mamatte Kirei!? (TV seriál)
1990 Sekai de Ichiban Kimi ga Suki (TV seriál)
1989 Mama Haha Boogie (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
Mottomo abunai deka (TV seriál)
Papa wa Nenjuu Kuroosuru (TV seriál)
1987 Papa wa newscaster (TV seriál)
1986 Abunai Deka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace