foto

Richard McBrien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Dluh (TV film)
2000 Důvěra (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Laskavost cizinců (S05E10)
Celým svým srdcem (S05E09)
Disir (S05E05)
2011 Merlin (TV seriál)
Srdce lovce (S04E11)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S09E03)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S08E05)
2008 Wallander (TV seriál)
Firewall (S01E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1997 Kobra královská (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace