foto

Václav Švankmajer

  • nar. 17.10.1975 (44 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Podivný víkend
2005 Světlonoš (studentský film)
1999 Test (studentský film)
1998 Ryba 073 (studentský film)

Dokumentární

2005 4 věci

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Podivný víkend
2005 Světlonoš (studentský film)
1999 Test (studentský film)
1998 Ryba 073 (studentský film)

Dokumentární

2005 4 věci

Herecká filmografie

Filmy

1993 Lekce Faust

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce