foto

Sebastiano Celeste

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Il Gatto e la Luna
Portreti i Pambaruar
2017 Il mondo di mezzo
2015 La settima onda
2014 Amaneti
2013 La mia mamma suona il rock
Roma nuda
2007 Mao Ce-tung
2006 Nemici per la pelle
2001 Ama il tuo nemico 2 (TV film)
2000 La vita cambia (TV film)
1997 Inaffidabili, Gli
Non chiamatemi papà (TV film)
Panarea
1996 Chiavi in mano
Classe mista 3A
Gratta e vinci
Uomini senza donne
1995 Figlio a metà un anno dopo, Un (TV film)
Prezzo del denaro, Il (TV film)
Tutti gli anni una volta l'anno
Uomini sull'orlo di una crisi di nervi
1994 Bambina di troppo, Una (TV film)
Figlio a metà, Un (TV film)
1993 Caso Dozier, Il (TV film)
L'angelo con la pistola
1992 In camera mia
Moulin de Daudet, Le
1990 La Veillée
Mago, Il (TV film)
Sole buio, Il
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Sladký dům hrůzy (TV film)
1988 Nido del ragno, Il
1986 Obchodní domy
Puro cashmere
Separati in casa
1985 Mistero di Bellavista, Il
Été provisoire, L'
1984 College
Sicilská spojka
Skipper (TV film)
Vigna di uve nere, La (TV film)
1983 Maison de la mémoire, La
Parole e sangue (TV film)
1982 Difendimi dalla notte
La belva dalla calda pelle
1981 Amante tutta da scoprire, L'
Dei miei bollenti spiriti (TV film)
Mia moglie torna a scuola
1980 La locanda della maladolescenza
Prestami tua moglie
1979 Improvviso
Insegnante balla... con tutta la classe, L'
1978 Le evase - Storie di sesso e di violenze
1977 La gabbia (TV film)
1976 Carioca tigre
Napoli violenta
Squadra antiscippo
Vrah a polda
1975 Šimon a Matouš
Šimon a Matouš jedou na rivieru
1974 La vita nova
1970 Africa Erotica
Corbari: Hrdina partyzánů

TV seriály

2008 Agrodolce (TV seriál)
2006 Sottocasa (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
2002 Max e Tux (TV seriál)
Vento di ponente (TV seriál)
2001 Via Zanardi, 33 (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Tutti gli uomini sono uguali (TV seriál)
Žena z vlaku (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
Vigile urbano, Il (TV seriál)
1988 Neapolské vydírání (TV seriál)
1984 All'ombra della grande quercia (TV seriál)
Chobotnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1979 Bel Ami (TV seriál)

Dokumentární

1977 Laboratorio teatrale di Luca Ronconi (TV film)
1972 Dodici dicembre 1972
1971 Mura di Sana, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky