foto

Maciej Jachowski

  • nar. 8.7.1977 (43 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobiety mafii
Serce nie sługa
2017 Noc plná zázraků 3
2012 Scinki
2011 Och, Karol 2
2010 Fenomen

TV seriály

2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zespół gra rocka (S11E10)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S08E03)
Episode 2 (S08E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dębowa Górka (S16E08)
2015 Pakt (TV seriál)
Ofiara (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Czworonożny świadek (S07E06)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Poza kontrolą (S04E10)
Inna strona (S04E06)
Egzamin (S04E03)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rezydencja (S10E03)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wymiar sprawiedliwości (S03E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Samotne z wyboru (S11E31)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky