foto

Maciej Jachowski

  • nar. 8.7.1977 (42 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Scinki
2011 Och, Karol 2
2010 Fenomen

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zespół gra rocka (S11E10)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S08E03)
Episode 2 (S08E02)
2015 Pakt (TV seriál)
Ofiara (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Czworonożny świadek (S07E06)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Poza kontrolą (S04E10)
Inna strona (S04E06)
Egzamin (S04E03)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace