foto

Wolfgang Ziffer

  • nar. 26.10.1941 (79 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
2001 Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Gestern ist nie vorbei (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
1995 Sedmý bratříček
1987 Laus im Pelz (TV film)
1985 ¡Vampiros en La Habana!
1981 Zug nach Manhattan, Ein (TV film)
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
Kante (TV film)
Smrt nebo svobodu
1976 Der Herr der Schöpfung (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1973 Eine Armee Gretchen
Werwölfe
1969 Die bösen Köche (TV film)
1967 Heinrich IV. (TV film)
1965 Ein Ausgangstag (TV film)
Trilltrall und seine Brüder (TV film)

TV seriály

2003 Benjamin Kvítko (TV seriál)
Der Erdbeereis-Roboter (S02E20)
Ein Freund für Winni Waschbär (S02E18)
Die kleinen Schildkröten (S02E13)
další epizody (5)
2002 Benjamin Kvítko (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Nachtwächter (S02E02)
Benjamin Blümchen hat Geburtstag (S02E01)
Das Walbaby (S01E23)
další epizody (24)
1997 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin a chrámová kočka (S02E04)
1996 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin a Cirkusoví Lvi (S02E03)
1995 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin a Ledová princezna (S02E02)
Benjamin Kvítko potká Santa Klause (S02E01)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1992 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin Blümchen auf dem Bauernhof (S01E13)
1991 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Taxifahrer (S01E12)
Benjamin Blümchen als Ballonfahrer (S01E11)
Wo ist Otto? (S01E10)
1990 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Butler (S01E09)
Benjamin Blümchen in der Steinzeit (S01E07)
1989 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Ritter (S01E06)
Benjamin Blümchen und Bibi Blocksberg (S01E05)
Benjamin Blümchen als Feuerwehrmann (S01E04)
další epizody (5)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Koch (S01E08)
Das Zookonzert (S01E01)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1978 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mad Eric - a.z.

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky