foto

Bérengère Krief

  • nar. 16.4.1983 (36 let)
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Quand on crie au loup
Victor et Célia
2018 Škola končí
2017 Bad Buzz
2016 Adopte un veuf
Joséphine s'arrondit
2013 Being Homer Simpson
Josephine, báječná, a přesto svobodná
2009 Machination

TV seriály

2019 Têtard (TV seriál)
2016 Serge le Mytho (TV seriál)
2013 C'est la crise (TV seriál)
Direction générale de la VDM (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Do svítání (TV pořad)
2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2013 Le before du grand journal (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Le Golden Show (TV pořad)
Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky