foto

Günther Paal

  • nar. 23.3.1962 (57 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bisjetzt (TV film)
2003 Ravioli
1995 Auf Teufel komm raus
Freispiel
1994 Höhenangst
Saubere Aktien (TV film)
1993 Muttertag
1986 Müllers Büro

TV seriály

2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
2008 Alfons und Gäste (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1995 Prix Pantheon (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky