foto

Mark Watson

  • nar. 13.2.1980 (39 let)
    Bristol, Jihozápadní Anglie, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Great Xmas Rant (TV film)
2015 Mark Watson: Flaws
2007 Buzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel Show (TV film) - a.z.

TV seriály

2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Mark Watson: Flaws

TV pořady

2009 We Need Answers (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Bad Language (TV pořad)
2015 Úkolář (TV pořad)
2012 Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2010 Mark Watson Kicks Off (TV pořad)
Stand Up for the Week (TV pořad)
2009 We Need Answers (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad) - účinkující
Spicks and Specks (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace