Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 75
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 75

Recenze (95)

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Spolu s Conanem asi nejlepší a nejzábavnější talk-show, jejíž moderátor je velmi sympatický, dokáže velice vtipně a přirozeně bavit a i přes to, že se v prakticky každém díle účinkující celebrity na pohovku usazují najednou, tak si je po celý večer bez problémů kočíruje a oproti klasickému přístupu, kdy v jeden moment moderátor mluví s jednou celebritou je tento celkem svěží a dá se říct, že mě baví i o trošku více. ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Show Jana Krause na americký způsob. Leč Kraus by se od mistra mohl ještě leccos učit. Má to drive, má to styl a co víc i kvalitní humor. Sice britský, ale vůbec ne suchý. Dnes už také vyhledávám filmy spíše v původním znění. Ale díky této talkshow člověk tehdá zjistil, co při nadabovaném filmu pochopitelně nemohl slyšet. Např. kolik známých herců má menší či větší vadu řeči. Až jsem byla překvapená. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som túto šou začala sledovať kvôli zdokonaleniu angličtiny, neskôr mi dosť prirástla k srdcu. Jej veľkou devízou je uvoľnenosť všetkých zúčastnených. Graham Norton to dokáže.. napriek tomu, že z celebrít vyžmýka aj tie najväčšie faux pas. Pri niektorých rozhovoroch mi tiekli slzy od smiechu a mnohé osobnosti ma aj celkom (väčšinou milo) prekvapili. ()

audrey.ley 

všechny recenze uživatele

Na většinu talk show se dívám jedině když je hostem někdo, kdo mě zajímá. U Grahama Nortona je to jiné a nevynechám jediný díl. Norton si své hosty nevolá po jednom jako pan doktor, ale má je tam hezky všechny pohromadě, takže můžou na sebe v průběhu celého pořadu kdykoli reagovat, tudíž to nevypadá jako klasický rozhovor, ale jako příjemný, nenucený pokec přátel či kolegů. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je vynikajúci hostiteľ, hostia sú z top showbizu, okrem vtipne ladených rozhovorov pozvaní herci predstavujú svoje aktuálne filmy, kapely hrajú skladby z najnovších albumov a tak máte prehľad o tom, čo sa v komerčnom svete momentálne kuchtí. Je to show o pár levelov vyššie, ako väčšina bežných talk show, ale to bude zrejme dané ich rozdielnym konceptom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama