foto

Giselher Venzke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Unfriend
2015 Grzimek (TV film)
Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2014 Bojovníci severu: Sága Vikingů
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
2012 Volání Afriky (TV film)
2010 Léto v Kapském městě (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
Albert Schweitzer
2007 Der Tod meiner Schwester (TV film)
2006 Der Liebeswunsch
Podivné dědictví (TV film)
T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Chci najít svou cestu (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
2004 Die Rosenzüchterin (TV film)
Hotel snů: Mauritius (TV film)
Safari ins Glück (TV film)
Zwischen Liebe und Tod (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Africké slunce (TV film)
2001 Zkáza letu 4938 (TV film)
2000 Padající kameny
Pouštní růže (TV film)
Pozvánka k vraždě (TV film)
1999 Die Spesenritter (TV film)
1997 Kap der guten Hoffnung (TV film)
1992 Zázračná léta (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Späte Ankunft (TV film)
1985 Záskok

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace