foto

Ushan Çakır

  • nar. 23.5.1984 (35 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am You
Omar ve biz
2017 Cingöz Recai
2013 Sev Beni
2012 Uzun Hikaye
2011 Dedemin İnsanları
Neuvěřitelně tragický příběh Celal Tana a jeho rodiny
2009 Baska semtin çocuklari
Kurban (TV film)
2003 Evlat (TV film)

TV seriály

2019 Ferhat ile Şirin (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 33 (S02E33)
Epizoda 32 (S02E32)
Epizoda 31 (S02E31)
další epizody (13)
2018 Masum Değiliz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Kara Yazı (TV seriál)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Bir Devrin Yangını! (S02E11)
Şüphe Tohumları (S02E10)
Adaletin Okları! (S02E09)
další epizody (4)
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Karanlık, Dipsiz Kuyu! (S02E07)
Ateş ile Barut (S02E06)
Hançer Yarası (S02E05)
další epizody (7)
2015 Kara Ekmek (TV seriál)
2014 Kurt Seyit ve Şura (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2012 Kayıp Şehir (TV seriál)
2011 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
İllüzyon Nasıl Ki Bir Göz Yanılmasıysa, Aşk da Bir Gönül Yanılmasıdır (S02E09)
Baz İstasyonu (S02E08)
Uzay (S02E07)
další epizody (29)
2010 Güneydogu'dan Öyküler - Önce Vatan (TV seriál)
Kalp Ağrısı (TV seriál)
2007 Kuzey Rüzgarı (TV seriál)
2005 Belalı Baldız (TV seriál)
2003 Bir İstanbul Masalı (TV seriál)

Dokumentární

2011 Leyla ile Mecnun: Kaytariyor (TV film) - a.z.
2010 Aziz İstanbul

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky