foto

Širó Itó

  • nar. 15.6.1937 (82 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hikita-san! Gokainin desu jo
2017 Okaši na keidži 15 (TV film)
2016 Micuja Seizaemon zandžicuroku
2014 Cuma-tači no šinkansen (TV film)
Kaseifu wa Mita! (TV film)
Leaders (TV film)
Oie san (TV film)
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
2011 Sarariman Neo Gekijouban
2010 Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
Momi no ki wa nokotta (TV film)
Tanin no ie (TV film)
2009 Hikidaši no naka no love letter
Kamiji Yusuke Monogatari (TV film)
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
Kiseki no Doubutsuen 2008: Asahiyama Doubutsuen Monogatari (TV film)
2007 Kiseki no doubutsuen 2007: asahiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Maiko haan!
Suisei Monogatari (TV film)
2006 Bengoshi Haijima Hideki (TV film)
Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
The Hit Parade (TV film)
Triple Kitchen (TV film)
2005 Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
Zero no Kanata e - The Winds of God (TV film)
2004 Satsui (TV film)
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film)
1999 Dear Friend (TV film)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The Movie
1997 Šin Sararíman senka
1996 Naniwa Kinyudo 2 (TV film)
Súpá no onna
1995 Oišinbo 2 (TV film)
1994 Papa wa newscaster: Kaette kita Akira Rjútaró – Special (TV film)
Šudan sasen
1992 Minbo no onna
1991 Tenkawa densecu sacudžin džiken
1990 Inamura Jane
1989 Heaven can help
1988 Jakuza tosei no sutekina menmen
Kaiša monogatari: Memories of You
1987 Marusa no onna
Princezna z měsíce
1985 Barrow Gang BC
Family Game: Special (TV film)
Jakjúkjó no uta (TV film)
1983 Bitva u Cušimy
Karadžiši kabušikigaiša
Nami no bon (TV film)
Orecchi no uedyngu
Suparuta no umi
1982 Júkai hódó
1980 Gendži monogatari (TV film)
1975 Seigida! Mikatada! Zeninshugo!!
1974 Lupin sansei: Nenrikičin sakusen
Rupan sansei: Nenrikichan sakusen
1973 Dameojadži
1968 Kigeki: Ekimae kaiun
1967 Rakugo jaró: Ódorobó

TV seriály

2019 Sagideka (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Tokusó 9 (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2017 Kurokawa no tečó (TV seriál)
Temisu no curugi (TV seriál)
Ueki Hitoši to nobosemon (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Suizokukan Garu (TV seriál)
2015 Bokura playboys džukunen tanteiša (TV seriál)
Isan Souzoku (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.1 (S03E01)
2013 Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S02E09)
2012 Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Inochi no bando (TV seriál)
Mama wa mukaši papa datta (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
2007 Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Kuitan 2 (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
2006 Kuitan (TV seriál)
PS Rashoumon (TV seriál)
2004 Igi ari! Onna bengoshi Oooka Norie (TV seriál)
Čúšingura (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
2002 HR (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
Wataši no aozora 2002 (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Wataši no aozora (TV seriál)
1999 Yamada ikka no shinbô (TV seriál)
1998 Umi Made Go Fun (TV seriál)
1997 Kenshui Nanako (TV seriál)
Risō no Kekkon (TV seriál)
Saigo no Koi (TV seriál)
最後の恋 (TV seriál)
1996 Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
1994 Boku no Shushoku (TV seriál)
Otoko girai (TV seriál)
1993 Daburu kitchin (TV seriál)
1992 Hirari (TV seriál)
Tenshi no yo ni Ikitemitai (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
Omoide ni Kawaru Made (TV seriál)
1989 Kasuga no Tsubone (TV seriál)
Shibaura Investigation Agency (TV seriál)
1984 家族ゲームII (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)
家族ゲーム (TV seriál)
1982 Kemonomichi (TV seriál)
1975 Akujo no youna aitsu (TV seriál)
1971 Iššin Tasuke (TV seriál)
Nidži (TV seriál)
1969 Ten to Chi to (TV seriál)

Dokumentární

1988 Marusa no onnna 2 wo marusa suru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky