foto

Byeong-se Kim

  • nar. 26.9.1962 (57 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Baekmanjangjaui cheot sarang
2002 KT
1999 Norang meori
1998 Gga
1997 Ilpal ilpal
1994 Jangmiui nanal
Naneun somanghanda naege geumjidoin geoseul

TV seriály

2018 Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Maentumaen (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Doogeundoogeun seupaikeu (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
2014 Kkothalbae soosadae (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Madi (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Kulreo obeu woomun (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
2009 Bop jo (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
Dderooa (TV seriál)
Nae saengae majimak seukaendeul (TV seriál)
2007 Nae namjaui yeoja (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2006 Saranghago sipda (TV seriál)
2005 Jikji (TV seriál)
Yeowangwi jokeon (TV seriál)
2004 Bulsae (TV seriál)
Geudaeneun byul (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
Yibeuui hwawon (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)
Nappeun yeojadeul (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Oechul (TV seriál)
2000 Ahjumma (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
Yongseo (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
Kwin (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Aein (TV seriál)
Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky