foto

Akshay Oberoi

  • nar. 1.1.1985 (36 let)
    Laknau, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Madam Chief Minister
2020 Chote Nawab
2019 Bombairiya
Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
Hum Tum and Them
Junglee
2018 Kaalakaandi
2017 Gurgaon
2016 Fitoor
Laal Rang
2015 Piku
2014 Pizza
2010 Isi Life Mein...!
2001 American Chai

TV seriály

2020 Flesh (TV seriál)
High (TV seriál)
Illegal - Justice, Out of Order (TV seriál)
2018 Bar Code (TV seriál)
Rozhodující den (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 The Test Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky