foto

Ernst Hinterberger

  • nar. 17.10.1931
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 14.5.2012 (80 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
1987 Tatort - Superzwölfer (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)

TV seriály

2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Alles anders (E24)
Keine Ruh' hat man (E23)
In der Mitte des Lebens (E22)
další epizody (7)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
Urlaubsfreuden (E16)
Der Unfall (E15)
další epizody (5)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Stille Nacht (E11)
Haus-Abbruch (E10)
další epizody (6)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
další epizody (4)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Urlaub (E02)
Salz der Erde (E01)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky