foto

Rudi Schippel

  • nar. 12.11.1922
    Berlín, Německá říše
  • zem. 9.5.1995 (72 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Die Ameisenstraße
1991 Patient aus Leidenschaft
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1987 Tatort - Superzwölfer (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1984 Malambo
1983 Die Erben
Gläserne Wappen, Das (TV film)
Was Flügel hat, fliegt (TV film)
1980 Der Gute (TV film)
1979 Der Schatten (TV film)
1977 Abendlicht (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
1972 Strach brankáře při penaltě
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Die Eintagsfliege (divadelní záznam)
Traumnovelle (TV film)
1968 Schamlos
Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)
1965 An der schönen blauen Donau (TV film)
Geißel des Fleisches, Die
Kabale und Liebe (TV film)
Leinen aus Irland (TV film)
1964 Happy-End am Wörthersee
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film)
1962 Auf Sand gebaut (TV film)
Die lustige Witwe
Hochzeitsnacht im Paradies
1960 Das Kreuz (TV film)
1957 Eintagsfliege, Die
1950 Seitensprünge im Schnee
1944 Májová Bowle

TV seriály

1995 Komisař Rex (TV seriál)
Stopy po krvi (S02E02)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Die große Glocke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky