foto

Robert Neumüller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Feierabend
2003 Ins Leben zurück (TV film)
2000 Der Hund muss weg (TV film)
1999 Ein Weihnachtsmärchen - Wenn alle Herzen schmelzen (TV film)
1998 Beastie Girl
Liselotte (TV film)
Suzie Washington
Zmařené sny (TV film)
1994 Parkplatz
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Der Wiener Stephansdom - Die Wiedergeburt eines Wahrzeichens (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2010 Aus dem Leben - Die Reportage (TV seriál)
Einmal mehr als nur reden
2008 Balkan Express (TV seriál)
Romy Schneider - Eine Frau in drei Noten (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace