foto

Hélène Foubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 J'adore ma vie! (TV film)
2011 Nos résistances
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2008 Krevní pouta
2006 Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Dîner, Le
Electroménager
P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
Quatre copains (TV film)
Vent de poussières (TV film)
2000 Nos jolies colonies de vacances (TV film)
1999 Homme de ma vie, L'
1997 Marion
Western
1996 Pour rire!
1992 La Petite amie d'Antonio

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Krutá pravda (S07E12)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (6)
2012 Mon histoire vraie (TV seriál)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Chat de gouttière (S08E07)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un cri dans la nuit (S02E05)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky