foto

Simon Donald

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Low Winter Sun (TV film)
2000 Holčičky na zabití
1999 Takový jsem byl
1998 The Ebb-Tide (TV film)
1997 Deacon Brodie (TV film)
The Life of Stuff - scénář, divadelní hra

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 The Ebb-Tide (TV film)
1997 Deacon Brodie (TV film)
1995 Devil's Advocate (TV film)
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1991 Advocates I (TV film)

TV seriály

2010 The Deep (TV seriál)
1998 Ultraviolet (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Karaoke (TV seriál)
1995 Bad Boys (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 The Life of Stuff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace