foto

Oskar Wegrostek

  • nar. 6.10.1907
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 11.6.1972 (64 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Gebissen wird nur nachts
Tatort - Mordverdacht (TV film)
1969 Die Enthüllung (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Peripherie (divadelní záznam)
1967 Fiesko, der Salamikramer (TV film)
1965 Das ist mein Wien
Leinen aus Irland (TV film)
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1964 Happy-End am Wörthersee
Hilfe, meine Braut klaut
Schwejk's Flegeljahre
1963 Wahre Geschichte vom geschändeten und wiederhergestellten Kreuz, Die (TV film)
1962 Der Hochzeitsgast (divadelní záznam)
Frau Suitner (TV film)
Lumpazivagabundus (TV film)
Romanze in Venedig
Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)
1961 Nachsaison (TV film)
The Secret Ways
1960 Der jüngste Tag (TV film)
1958 Eva küßt nur Direktoren
Nackt, wie Gott sie schuf
Poloněžná
1957 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
Der verschwundene Graf (TV film)
Die Winzerin von Langenlois
Dort in der Wachau
Kaiser und das Wäschermädel, Der
Mit Rosen fängt die Liebe an
Sissi, císařovnina osudová léta
1956 Bademeister Spargel
Flight from Vienna
K. und k. Feldmarschall
1955 An der schönen blauen Donau
Mozart
1954 Hochstaplerin der Liebe
Vídeňský komediant
Wie die Jungen sungen
1953 Pünktchen und Anton
1952 No Time for Flowers
1951 Wiener Walzer
1950 Cordula
Das Kind der Donau
Großstadtnacht
1949 Vagabunden
1947 Am Ende der Welt
1944 Die goldene Fessel
Ein Blick zurück
Schrammeln
1943 Reisebekanntschaft
Späte Liebe
1940 Der Postmeister
Donauschiffer
Liebe Augustin, Der
Opereta
Sedm let neštěstí
Věrný pes Krambambuli
1939 Ein Bombengeschäft
Frau im Strom
Nesmrtelný valčík
Plátno z Irska

TV seriály

1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Host

TV pořady

1957 Deutsch für Inländer (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace