foto

Laçin Ceylan

  • nar. 25.11.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Qui a tué Lady Winsley ?
2017 Cingöz Recai
2015 Delibal
2012 La Tour de Guet
2011 Saklı Hayatlar
2009 11'e 10 kala
Kampüste çiplak ayaklar

TV seriály

2019 Aşk Ağlatır (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2018 İnsanlık Suçu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Aşk ve Gurur (TV seriál)
2015 Çilek Kokusu (TV seriál)
2013 Benim Hala Umudum Var (TV seriál)
Galip Dervis (TV seriál)
2011 Ay Tutulması (TV seriál)
Herşeye Rağmen (TV seriál)
2009 İstanbul Çocukları (TV seriál)
2006 Hatirla sevgili (TV seriál)
2005 Gümüş (TV seriál)
2004 Gece Yürüyüşü (TV seriál)
2001 Karanlıkta Koşanlar (TV seriál)

Dokumentární

2007 Doğunun Hatırladıkları

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky