foto

Da-bin Jeong

  • nar. 4.3.1980
    Songnam, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • zem. 10.2.2007 (26 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Geunomeun meoshisseotda
2000 Danjeogbiyeonsu

TV seriály

2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2004 Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
2003 Oktapbang koyangi (TV seriál)
2002 Nonseutob 3 (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
2000 Don.com (TV seriál)
Nonseutob 2 (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky