foto

Malgorzata Stefaniak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Zaklínač
2000 Moja Angelika
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV film)
1999 Pan Tadeáš
Prawo ojca
1998 Taekwondo
Złoto dezerterów
1997 Brat naszego Boga
1996 Panna Nikt
Wirus
1995 Tatínek
Tisíce
1993 Pierścionek z orłem w koronie
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1991 Femina
Koniec gry
Odjazd
1990 Evropa, Evropa
Korczak
1989 Poslední zvonění
Závrať
1988 Kocham kino
1985 Dom wariatów

TV seriály

2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (26)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
další epizody (13)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (15)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky