foto

Heide Kipp

  • nar. 12.11.1938 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hamlet_X
2002 Ninas Geschichte
1998 Das Mambospiel
1997 Edgar
1996 Engelchen
1995 Nikolaikirche (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1993 Ich und Christine
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Lord Hansi
1990 Biologie
1989 Grüne Hochzeit
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
Zakázaná láska
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
Treffen in Travers
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Kindheit
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Stielke, Heinz, fünfzehn...
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Der Snob (TV film)
Jan auf der Zille
Služka Hilda
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Princezna z Myšího zámku
1984 Das Eismeer ruft
Die unwürdige Greisin (TV film)
Romeo a Julie na vsi
Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1983 Der entführte Prinz (TV film)
Fariaho
Zákaz adopce (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Sabine Kleist, sieben Jahre
1981 Alexandr Maleňkij
Das Ermittlungsverfahren
Občanská záruka na jeden rok
Pugowitza
1980 Max und siebeneinhalb Jungen
Muhme Mehle (TV film)
Sólo pro Sunny
Všechna moje děvčata
1979 Addio, piccola mia
Stýna (TV film)
1977 Verfolgung (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1974 Der Untergang der Emma
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1972 Nachts sind alle Katzen grau
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1968 Hejtman Florián
Mohr und die Raben von London
1963 Mariana Pineda (TV film)
1961 Die heilige Johanna von Amerika (TV film)

TV seriály

2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Duell (S03E18)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Robert und seine Schwestern (E134)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blaue Taube soll fliegen (E131)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein sympathischer junger Mann (E70)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ein besserer Herr (divadelní záznam)
1971 Nachtasyl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky