foto

Leea Klemola

  • nar. 16.8.1965 (54 let)
    Kokkola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicota
2017 Yösyöttö
2016 Důl
2015 Porodní bába
2013 Kerron sinulle kaiken
2009 Missä on missä?
Poslední kovboj zůstává
2008 Kummeli Alivuokralainen
Yksinen
2007 Hopeanuolet (TV film)
Práce pro chlapa
2006 Soft Porn (studentský film)
2005 Caasha (TV film)
Hokkasen näköinen nainen (TV film)
2004 Lasileuka (studentský film)
2003 Dark Side of the Car (TV film)
2000 Pelon maantiede
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Sběratel
1995 Maa jossa kuolemaa ei ole (TV film)
1994 Marja (TV film)
Rondaus
1993 Kili kali (studentský film)
Nälkä (studentský film)
P(l)ain Truth
1992 Brunnen
Kauhun millimetrit
Kultainen vasikka (TV film)
Tuhlaajapoika
1991 Jehu (studentský film)
1990 95 oktaania (TV film)
Olinkin jo lähdössä (TV film)
1989 Hyrrä (TV film)
Zimní válka

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Terapiaa (S01E08)
2016 Roba (TV seriál)
Kunnian miehet (S03E03)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

2009 Kongon Akseli - vyp.
2003 Kuoleman kasvot
1997 Jäykkä, kapea ja pelokas
1992 Kuinka katosin karkkimaahan
1990 Kämmenen kokoinen avaruus

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Hopeanuolet (TV film)

TV seriály

2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)

Divadelní záznam

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
2013 10 kirjaa rikoksesta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1993 Yhdenillan pysäkki (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky