foto

Meiert Avis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 A proč já?
1989 Městečko hrůzy

Dokumentární

2007 HIM - Digital Versatile Doom: Live At The Orpheum Theatre (koncert)
1993 U2: Love Is Blindness
1987 U2: Outside It's America
1984 U2: Unforgettable Fire

Hudební videoklipy

2017 The Pretty Reckless: Oh My God (hudební videoklip)
2016 The Pretty Reckless: Take Me Down (hudební videoklip)
2012 Ariana Grande- Put Your Hearts Up (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: My Medicine (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: You (hudební videoklip)
2011 Evanescence: What You Want (hudební videoklip)
New Found Glory: Radiosurgery (hudební videoklip)
2010 The Pretty Reckless: Just Tonight (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: Make Me Wanna Die (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: Miss Nothing (hudební videoklip)
2009 Paramore - Brick by Boring Brick (hudební videoklip)
2003 Jennifer Lopez - Baby I Love U! (hudební videoklip)
Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
1993 Soul Asylum - Without a Trace (hudební videoklip)
1991 Scorpions: Send Me an Angel (hudební videoklip)
1990 Bette Midler - Night And Day (hudební videoklip)
1986 Thompson Twins - Nothing in Common (hudební videoklip)

Video kompilace

2002 U2: The Best of 1980-1990 (video kompilace)
2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (video kompilace)

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Windmill Lane
2014 That Guy Dick Miller

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2012 The Pretty Reckless: My Medicine (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: You (hudební videoklip)
2011 New Found Glory: Radiosurgery (hudební videoklip)
2010 The Pretty Reckless: Just Tonight (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: Make Me Wanna Die (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2017 The Pretty Reckless: Oh My God (hudební videoklip)
2016 The Pretty Reckless: Take Me Down (hudební videoklip)
2012 The Pretty Reckless: My Medicine (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: You (hudební videoklip)
2011 New Found Glory: Radiosurgery (hudební videoklip)
2010 The Pretty Reckless: Just Tonight (hudební videoklip)
The Pretty Reckless: Make Me Wanna Die (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky