foto

Tilla Hohenfels

  • nar. 8.1.1936 (84 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Wenn der Hahn kräht (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1977 Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
1975 Gelbe Nachtigall, Die
Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Wenn Mädchen zum Manöver blasen
1973 Das Wandern ist Herrn Müllers Lust

TV seriály

1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Familie Merian (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1992 Die verliebten Frauen vom Hörndlhof (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1987 Der Talisman (divadelní záznam)
1979 Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
1976 Die Zeitungsbraut (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
Graf Schorschi (divadelní záznam)
1973 Die falsche Katze (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1969 Party-Geschichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky