foto

Franck Monsigny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Demain nous appartient - Le Piège (TV film)
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Coco Chanel
2008 Asylum
2006 Resonnances
1999 Dívka na mostě

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 98 (S01E98)
Episode 97 (S01E97)
další epizody (54)
2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Parabellum (S04E08)
Faux Semblants (S04E07)
Le Poids du silence (S04E06)
další epizody (6)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
další epizody (9)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Chasse au trésor (S09E07)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
Samaël (S02E05)
Dans la peau (S02E04)
další epizody (6)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Rencontres assassines (S01E04)
další epizody (6)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Seconde chance (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Nuit blanche (S04E11)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2014 J'irai dormir chez l'homme qui brûle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace