foto

Jacob Ewaniuk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Cat in the Hat Knows a Lot About Halloween! (TV film)
2012 Smrt před svítáním
2011 Servitude

TV seriály

2015 Little Charmers (TV seriál)
Pyžamasky (TV seriál)
2014 Chirp (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
2012 Doozers (TV seriál)
Monster Math Squad (TV seriál)
2011 Poznáváme přírodu (TV seriál)
2010 Chuck a přátelé (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
První den (S01E01)
2009 Prasátko Vilík (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vypusťte psy (S01E06)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
Total Drama Island (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace