foto

Paul Dixon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
2005 Deník (TV film)
Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
Jen procházka v parku (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
Vysoká hra (TV film)
2001 Vysněný svět (TV film)
2000 Na věčné časy (TV film)
1999 Down Will Come Baby (TV film)
Invisible Child (TV film)
Pokud věříš (TV film)
Prokleté dědictví (TV film)
Taková malá vražda (TV film)
1998 Láska na druhý pokus (TV film)
Ozónová díra (TV film)
1997 Horká linka (TV film)
Hranice nevinnosti (TV film)
Sex v L.A. (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1995 Flákači
Královská ryba (TV film)
Lincolnův syn (TV film)
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Beans of Egypt, Maine, The
Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
Poslední úkol (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Double Jeopardy (TV film)
Smrtelné probuzení (TV film)
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Daughters of Privilege (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
Vánoce na Divison Street (TV film)
1987 Al Capone Gang
Bezva podraz (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1983 V (TV film)

TV seriály

2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
The Book of Daniel (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
The Importance of Being Brian (S01E04)
Moving Day (S01E03)
Two in Twenty-Four (S01E02)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1988 thirtysomething (TV seriál)
Born to Be Mild (S01E21)
Nancy's First Date (S01E18)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
The Lady in the Iron Mask (S02E02)
1984 V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky