foto

Sheila Dinsmore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Chirp (TV seriál)
Kate & Mim-Mim (TV seriál)
2012 Daniel Tiger's Neighborhood (TV seriál)
Ella, malé slůňátko (TV seriál)
2011 Justin Time (TV seriál)
Stella and Sam (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 Hurá za hádankou (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2006 Lunar Jim (TV seriál)
Mistr Manny (TV seriál)
2005 Harry a jeho dinosauří kamarádi (TV seriál)
2003 Medvědí rodinka (TV seriál)
My Dad the Rock Star (TV seriál)
1998 Maggie and the Ferocious Beast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace